Veel gestelde vragen over voedsel

Hieronder een overzicht van de meestgestelde vragen over voedsel

Op de pagina toelatingscriteria worden de bedragen genoemd wanneer iemand in aanmerking kan komen voor een voedselpakket. Het zijn de landelijk gestelde normen. Daarbij maakt het niet uit of de volkskredietbank de financiën regelt of dat u een koophuis heeft.
Nee, als het nettobedrag van de inkomsten min de uitgaven onder de norm zijn, komt u in aanmerking voor een voedselpakket.
Nee, bij veel mensen is dat wel het geval, maar het is niet noodzakelijk.
De voedselbank bezorgt geen pakketten aan huis. U kunt uw pakket bij het voor u bestemde uitgiftepunt persoonlijk in ontvangst nemen.
Voedselbank Oldambt verstrekt in de gemeenten Oldambt en Pekela voedselpakketten. Na het intakegesprek krijgt u van ons te horen waar u uw pakket in ontvangst kan nemen.
Er kunnen omstandigheden zijn waardoor u niet in staat bent uw pakket op te halen.  Neem dan voor de dag van uitgifte contact met ons op via:  [email protected], tel. (0597)792011 of een app (06-33910182).  contact met ons op. Als u vier keer zonder opgaaf van redenen uw pakket niet hebt opgehaald, dan gaan wij er van uit dat u het niet meer nodig hebt en vervalt de aanmelding. Na drie maanden kunt u zich weer opnieuw aanmelden.
Door het aanmeldformulier op deze site in te vullen. Een medewerker van stichting Azzur neemt contact met u op.